donderdag 17 april 2014

Amstel Gold Race weekend komt eraan





Komende weekend is het weer zover. Het wielercircus komt naar Zuid-Limburg. Naast de professionele wielrenners vindt ook menig hobby fietser de weg naar het zuiden.
Op zaterdag zullen de toerfietser het heuvelland bevolken. Kiezend uit verschillende afstanden (65, 100, 125, 150, 200 en 250 km) zal de amateurfietser zich voelen als de Gilbert, Terpstra of Valverde. Veel familieleden of vrienden komen met de hobbyfietser mee om te supporteren en natuurlijk om een deel van de verzorging voor hun rekening te nemen.
Op zondag nemen de profs het over. Traditioneel zal de Eyserbosweg de start van de finale zijn.
Na de Eyserbosweg volgt er nog een selectief parcours van 40 km tot de finish 2 km na de beklimming van de Cauberg, met hopelijk eindelijk weer eens een Nederlandse winnaar of misschien zelfs een Limburgse in de persoon van Poels of Dumoulin.





Wat betreft onze vakantiewoning: deze was natuurlijk al een tijdje geleden gereserveerd via Stichting Vrienden op de Fiets

Wel is onze woning te boeken tijdens de Steven Rooks Challenge 10 mei, Limburgs Mooiste 14 juni en Boogie's Extreme op 13 september




Geen opmerkingen:

Een reactie posten