Ons huisje


Ons vakantiehuisje in Eys,is de ideale start en verblijfslocatie om Uw vakantie in het Zuid-Limburgse Heuvelland te laten slagen. Ideaal gelegen voor de wandel- en fietsroutes, een dagtocht naar Aken, Luik, Heerlen en het nostalgische Maastricht zijn binnen bereik.Het Vakantie-appartement is idyllisch gelegen achterin onze tuin, het geheel is opgetrokken uit steen, degelijk geïsoleerd en voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. Uiteraard met gratis Wifi!
Wandel en fietskaarten zijn aanwezig.Inrichting
Compacte keuken met 4-pits fornuis en gootsteen, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en ook een degelijke magnetron is aanwezig.


De woonkamer bestaat uit: comfortabele zitbank, (eet)-tafel met robuuste bank en 2 stoelen en een kleuren TV met kabel-aansluiting.Slaapkamer voorzien van twee 2-persoonsbedden (twijfelaars circa 120 x 200 cm) en de douche/toilet maken het geheel compleet. Het plaatsen van een kinderbed in in overleg mogelijk.Verder is aan de achterzijde van de woning een terras met tuin aanwezig (50 m2), waarvan U alleen gebruik kunt maken, genietend van uw privacy.